De volgende algemene voorwaarden zijn op alle producten en diensten geleverd door Jitse Vervoort Fotografie van toepassing. Deze kunnen ten alle tijden aangepast worden.

1. De prijs die de klant krijgt op moment van boeking, blijft ongewijzigd ongeacht eventuele prijsstijgingen.

2. De foto’s worden geleverd in JPG-formaat via wetransfer. De foto’s bewerken met filters etc is ten strengste verboden. Foto’s in webresolutie zijn niet geschikt voor uitvergrotingen. Dit is enkel mogelijk met bestanden in hoge resolutie.

3. Fotoproducten zijn speciaal voor u op maat gemaakt. Hierdoor geldt er geen herroepingsrecht zoals omschreven in de Wet Koop op Afstand. Zodra uw betaling bij ons binnen is, beginnen we direct met produceren. Vanaf dat moment is wijzigen of annuleren niet meer mogelijk. Producten die worden bijbesteld worden pas klaargemaakt na ontvangst van betaling.

4. De foto’s blijven ten allen tijde eigendom van Jitse Vervoort Fotografie. Zij behoudt het recht om de foto’s te plaatsen op social media en te gebruiken in het kader van haar portfolio. Indien de klant toch wenst dat foto’s niet gepubliceerd worden, kan dit vermeld worden voor of tijdens de shoot.

5. Er mogen enkel foto’s geplaatst worden op social media waar mijn logo opstaat (webresolutie).
    Foto’s in hoge resolutie en dus zonder mijn logo mogen onder geen enkele voorwaarde online geplaatst
    worden. 

6. Foto’s (zowel foto’s die bijzitten in het gekozen pakket als nabestellingen) worden gekozen door de klant zelf. Zodra de keuze definitief is doorgegeven aan de fotograaf, kan er niet meer veranderd worden van keuze. Foto’s bijbestellen kan altijd.

7. Er wordt een aanbetaling gevraagd van 50% voor de shoot plaats vindt. Deze dient 7 dagen voor de shoot betaald te zijn. De shoot is pas definitief vast gelegd na ontvangst van aanbetaling. Geen aanbetaling = geen shoot! Er kan kosteloos geannuleerd worden tot 1 week voor de shoot. De aanbetaling wordt dan omgezet in een waardebon.
Indien annulering minder dan 1 week voor de fotosessie plaatsvindt, zal er een vast bedrag van €75 worden aangerekend. Aanbetaling wordt dan ook niet omgezet naar een waardebon.

8. Het afgesproken uur is het uur dat de klant klaar staat zodat de shoot ‘meteen’ van start kan gaan. Paarden dienen gepoetst en eventueel opgezadeld klaar te staan. Als de klant niet volledig klaar staat, of niet op tijd aanwezig is op de afspraak dan gaat dit van de eigen shoot tijd af. Half uur te laat/niet klaar en halfuur geboekt? Dan vervalt de shoot.

9. De foto’s geleverd door Jitse Vervoort Fotografie zijn niet bedoelt voor commercieel gebruik. Indien er toch gewenst wordt om de foto’s in te zetten voor commercieel gebruik, dient er eerst toestemming gevraagd te worden zodat er een bedrag kan worden afgesproken voor commercialisatie. 

10. De bezichtings-foto’s die getoond worden op de nabestelpagina, zijn onbewerkt, duidelijk gewatermerkt en mogen in geen geval (openbaar) gebruikt worden. Indien dit wel het geval zou zijn, wordt er een bedrag aangerekend voor het gebruik en publicatie van de foto’s.

11. De fotograaf kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld bij lichamelijke dan wel materiele schade veroorzaakt tijdens de fotoshoot.

12. Alle prijzen van de fotoreportages zijn exclusief vervoerskosten, tenzij anders vermeld.

13. De wachttijd voor het ontvangst van foto’s is meestal rond de 3 weken.  Bij drukke perioden met veel shoots of evenementen, kan dit oplopen tot 6 weken.  

14.  Jitse Vervoort Fotografie is niet verantwoordelijk voor schade of verlies bij producten die verzonden worden via de post, vanaf het moment dat deze overhandigd zijn in het postkantoor. Indien een postverzekering gewenst is kan deze aangerekend worden.

15. Door een fotoshoot te boeken, wordt er (stilzwijgend) akkoord gegaan met de algemene voorwaarden van Jitse Vervoort Fotograf